Long time!

Plingeling :)

Sjukt länngesen jag skrev, men har helt ärligt inte pallat och inte tyckt de va nått spec. att skriva om..
Men men, har inte hänt så värst mycke egentligen.. Fått lite jobb, vilket jag är sjukt glad för :) Varje Tisdag på GA skolan... 11-15.30, alltid en början..
Men de betyder oxå att min lilla snutt får vara på dagis ganska länge, å de ogillas av både henne och av mig :S Hon gråter å skriker å e skit lessen nästan varje gång jag lämnar henne, men de e bara att bita ihop.. Hon slutar ju att gråta så fort jag gått.. Men den sista veckan har de varit utan gråt, lite protester, men hon vet ju att jag kommer igen..

Va å kollade på en lägenhet idag, SJUKT FIN! Vill verkligen ha den... Men ja, lite dyr kanske :S


För övrigt saknar jag min farmor fruktansvärt mycket för tillfället, hon har alltid varit ett stort stöd för mig och de svider i mitt hjärta å veta att hon inte finns här mer, att jag inte akn ringa henne om de hänt något, eller om jag bara vill berätta något. De svider Fruktansvärt mycket när jag tänker på att hon aldrig fick lära känna Nathalie, att Nathalie inte fick lära känna henne, farmor hade alltid velat ha ett barnbarn, och blev Överlycklig när jag ringde och berättade att jag var gravid, hon kallade mig mamma under hela graviditeten och var alltid så glad för det, men tyvärr försvann du när natahalie endast var 3 månader, och de svider fruktansvärt mycket, jag gråter fortfarande när jag tänker på dig... Om du bara kunde komma tillbaka för en dag, få tillbringa en dag tillsammans med oss.. Jag hade gjort allt för att få dig tillbaka! Jag SAKNAR dig farmor!!!
På onsdag hade du blivit 75 år.. Och jag vet att hade du levt hade vi varit hemma hos er i huset, ätit din goda smörgås tårta och bara njutit av varandra, men tyvärr blir de inte så!
Jag vill bara skrika ut till alla! Jag vill bara att du kommer till mig Farmor! Snälla, för en liten stund bara..
Om folk hade förstått va du betyder för mig, de finns inte ord för de.. Du är oerhört saknad min älskade farmor! <3<3<3

RSS 2.0