Julskyltning

Jaaaa... Då har vi kommit så långt in på detta året att de e dax för julskyltning :)
Åhh de e ju såå himla mysigt... Synd bara att de inte e snö oxå :(

Denna helgen e snart över å de har väl inte hänt så värst mycke. Igår va vi på middag hos Mange, fick nån kyckling med julmustsås! Snacka om gott! De låter ju fy fan, men mums va de va gott :)
Men min lilla ängel va nog inte jätteglad i de för hon åt några tuggor å sen putta hon bort tallriken.. Men äpplekakan smakade bättre tyckte hon :)

När vi vatt hos Mange cyklade vi å köpte lite gottis sen hem å kollade på Flickan som lekte med elden, grymt bra den oxå!

Igår fick jag ett riktigt ryck här hemma, va å hämtade stolar i Eslöv nu i veckan, sen igår hämta vi bord hos mamma.. så nu har vi ett helt nytt kök, eller ja.. De e nytt för oss iaf ;) Sen hängde jag upp alla julgardiner och satt uppalla ljusstakar, så nu e de endast några små tomtar som ska upp :) Men de kan jag å plutt göta nu på förmiddan.. Sen blir de ju vila å sen julskyltning..

Ska se om Nathalie vågar sitta i tomtens knä detta året.. Hmm, tvivlar på de.. :S

Imorron e de även dax för min lilla plutt att få vaccinet.. :( Men bra ändå eftersom att de finns barn på hennes dagis som fått de.. så hon har inte varit på dagis nu på 2 veckor.. Och de måsrks på henne.. Hon e så rastlös å ja, klättrar på allt.. Men de e inte så konstigt ju...
tisdag ska hon dit iaf.. Och då ska jag tvätta..

Sitter å dricker Red Bull å funderar på va man ska gör au, om jag ska diska eller va jag ska.. Måste paka in Nathalies alla julklappar och presenter, men kan ju inte precis göra de när hon e vaken.. Hon förstår ju lite mer nu än va hon gjorde förra året.. Hon ska få sååååå fina saker :) Nästan så jag blir lite avundsjuk :P
Själv önskar jag mig en dammsugare, airwick grej, hehe inte så lätt stt förklara, presentkort på IKEA, ja de va nog allt.. Men de räcker väl..!

Nä, nu får jag väl gå å göra något vettigt av denna dagen oxå, ska först lägga ut lite annonser på Tradera.. Massa skit å sälja..
Ha en trevlig dag!

Puss&kram


1 timme gammal


Update ;)

Tjenixen alla nattugglor :)

Skulle bara svänga inom för att säga att jag inte pallar skriva så mycke nu med tanke på att kl. e typ hmm, 2 snart :S Ooopppsss!

Skriver mer imorron... Tror inte här e någon som läser ändå men man kan ju hoppas (A)

Puss&kram skumbanan <3

såå fin


Somewhere deep inside

Hejsan Heej :)

Nu sitter jag här igen och planerar för sängen men va tvungen att updatera lite först..

Dagen idg har väl varit ganska lugnt, en liten suris här hemma men ja, de e ju 2 års trotsen som kommer :) HÄRLIGT! Haha... Kan själv, vill inte, baja dig mamma, Neeej! Ja, de e så mysigt me små barn :) Hihi...!

Lämnade lillplutt på dagis kl 8, sen cykla jag hem å bädda ner mig brevid mitt hjärta igen och sov till halv 11, sen hämta jag nathalie kl. 11 :) Skönt va de å sova, och ligga å mysa. Känns som att de inte blir mycke av de, han jobbar ju ganska mycke nu.. :(

När vi kom hem från dagis va de till å äta lite sen somnade nathalie och sov i 1,5 timme ungefär.. Då passade jag på å plocka undan lite å så..
Fisen hade gjort ett jättefins spöke på dagis som nu hänger i hennes ny möblerade rum :D *stolt*
Har fått en sån här "tripp trapp" byrå eller va man kallar de, så på den står nu hennes tv som hon fått av morfar (min pappa) och så en jäkla massa leksaker.. Har tyvärr inga lådor till den än så allting ligger intryckt :P


Älskar denna bilden

Ändrade även om sängen och lite så å passade på att sortera ut lite gammla leksaker som inte används eller är isönder.. 
 
Nu ikväll har de bara varit en massa mys, hjärtat börja jobba kl. 19 och slutar om en kvart :D Wiiie! Men börjar igen 7.30 imorron :(
Morgondagens projekt blir att sortera alla nathalies kläder och lägga i lådor i storleksordning och upp på vinden.. Känns jobbigt att bara lägga undan allt och se hur honväxer och växer.. Inte samma lilla lilla nathalie längre.. Men hon kommer alltid att vara Min lilla bebis :P

Nu ska jag hoppa in i duschen innan hjärtat kommer..




Sov gott alla!

Ps. slänger in en bild på hyllan :P



Här e Nathalies rum, ser stökigt ut eftersom där inte e några lådor



En plats i mitt hjärta

Hejsan!

Va väääldigt längesen jag skrev här men har faktist inte haft tid och ork...

Har egentligen inte härn så mycke i heller.. Min lilla ängel går på dagis och stormtrivs, de e knappt hon vill följe me hem när man hämtar henne.. :)
Mitt andra hjärta jobbar och sliter för oss.. Är så otroligt lycklig över min familj.. Trodde aldrig att det skulle bli såhär och att jag skulle bli såhär lycklig :) LYCKA e de jag känner.. Älskar de!

Och kärleken till mitt barn är otrolig!! Kan absolut inte beskriva med ord vad jag känner för dig min dotter, du e de bästa som någonsin hänt mig... Så otroligt glad för dig, du förgyller mammas dag.. Med ditt skratt, din glädje och din energi...! Ahhh.... Jag blir tårögd bara jag tänker på dig... Fan va jag älskar dig min dotter!
Tanken på att de inte skulle vara vi får mig att gråta och jag vill bara lägga mig ner och försvinna.. Du ska finnas vid min sida alltid, jag ska skydda dig mot allt, inget ska få hända dig min älskade dotter!


När jag fick reda på att vi skulle ha barn blev jag lite fundersam, tvekade inte en stund på att behålla dig, de va sjuälvklart för mig.. Men man blev ändå lite fundersam över hur man skulle klara de och så vidare.. Men ALDRIG att jag anade att de skulle bli såhär, jag älskar dig fruktansvärt mycke Nathalie.. Jag gråter varenda gång du inte e med mig.. .Fastän att jag vet att du kommer tillbaka igen.. Detta e sjukt.. jag har aldrig kännt såhär förut, kärleken till sitt barn är verkligen obeskrivlig.. Har man inte barn själv så vet man inte.. Men jag har, och jag VET!
Tröttis efter badet   Charmtrollet :)  Min ängel i garderoben me nalle   såå fin       
 
 Min bebis  Busfröet nr 1  Min lilla fis har skadat sig :(  1 timme gammal

RSS 2.0