GlöggMys och Bingolotto

Har inte skrivit på ett tag, men har inte riktigt haft tid till de. Men nu kommer en liten update ;)
Förra veckan bestod endast av jobb och andra vardagliga saker, och i torsdags begav vi oss i snöovädret till Väla för att köpa lite julklappar. Såhär så mina "julklappsköp" ut :)
  • Julklapp till Mamma ( I keep it as a secret) :P
  • Hello Kitty morgonskor till Nathalie ( Dock ingen julklapp)
  • 2 pyjamaser till Nathalie (Hihi, ingen julklapp de heller) Men billiga, 2 för 99 :) GILLA REA!

Ja, de va nog mina inköp den dagen :) Men shoppingen har fortsatt, Trust me :) IKEA igår, massa julpynt till grannen och annat pynt, värmeljus, blommor och galgar till Nathalies garderob, tyckte att jag bara tog billiga saker, men de hela kalaset slutade på 363 kr :)

Dagen idag har jag endast städat och pyntat så nu e här såååå fint och mysigt :) Eftr pynteriet och städningen blev de ner en runda på julskyltingen och titta lite, N hälsade på tomten och var inte alls rädd, trodde verklugen hon skulle vara livrädd, men nope :) Mammas modiga tjej!
Hon fotades även med tomten, sitter i hans knä dessutom. Så vi köpte en almenacka med fotot på, bara 39 kr, vi älskar billiga saker.. Sen blev de lite lottköp, dock inga vinster. Och min ängel fick rida :) Hennes dag förgylld, funderar på att låta henne gå på sån här lekis eller va dom kallar de, de e en gång i veckan då får dom rida och leka med hästarna. Ska kolla lite på de och tänka på saken, de e ju ganska dyrt :/

Imorgon blir de jobb mellan 7.30-15 sen ska jag bara hämta nathalie på dagis för att sedan bege oss till Kävlinge till min pappa och baka pepparkakor, dom har köpt pepparkaksdräkter till alla barnen, så gulligt! Ska bli kul att komma dit och umgås med min lilla pappi lite <3

Glömde säga att vi spelade Bingolotto idag, jag, Sarah och Mange. Jag vann faktist 100 kr, brukar aldrig vinna.


Nu är det dax för sängen, men först en smabb vända in i duschen. Sov gott på er alla.

Kalle Stropp och Grodan Boll

Denna veckan har verkligen tagit kål på mig alltså, eftersom att jag fortfarande inte e helt frisk så e allt så mycket jobbigare än va de brukar vara. Fick va hemma från jobb i Torsdags eftersom att jag knappt sovit något på natten tack vare min hosta, så kände jag att jag inte riktigt hade klarat av att jobbahela dagen. Men idag (el ja igår fredag) :P jobbade jag och de gick bra iaf, får mina hostattacker ibland men kan verkligen inte vara hemma mer, dels pga av att de e så frukansvärt tråkigt, och sen visar de sig ganska tydligt på lönelappen :(

Veckan har iaf satt sina spår på både mig och Nathalie, för när vi satt i soffan efter vi hade ätit mat, kebabakött och pommes så "råkade" vi somna båda 2 ;) Sen vaknade jag till å kollade kl. oppss, 23.08 herregud! Så de va bara att bära in loppan i sin säng, och vad upptäcker jag då?! Att hon råkat kissa i soffan, ojoj! Pappa blev kanske inte jätteglad men va fn, de e en olyckshändelse, absolut ingenting hon kan rå för.. Så de va bara till att slita av tyget och tvätta de me vatten och tvättmedel, så nu hänger de på tork :)

Imorgon, Lördag ska jag och Nathalie gå på bio :) Ska titta '

på Kalle stropp och grodan Boll :) Ska bli roligt att se hur N fixar att sitta stilla, de e ju inte direkt hennes starka sida om man säger så.. Skulle kunna tro att de lever 1000000 myror i byxorna på henne ;P Filmen varar iaf bara i 35 minuter, tyckte de va ganska lagom att börja med. Fixar hon de bra kan man ju gå och kolla andra som då kanske e lite längre.
Så vi ska ta bussen till Hbg 12.49 i morron, bion börjar 14.00 så då hinner vi köpa godis och popcorn som jag lovat henne :) Sen blir de nog en promenad i stan och in om özen och handla lite frukt och grönsaker.


Nu ska jag försöka sova igen för att orka me morgon dagen,funderar skarpt på att börja julpynta, jag menar den första snön ligger på marken, så varför inte lixom?

Massa med Mys <3

Ligger nu i sängen och kollar Lyxfällan och bloggar lite. Detta har verkligen varit en toppen dag! Först jobb som jag längtat såå efter, och jag va tydligen oxå efterlängtad :) Känns skönt att veta :D Sen hämta min fis på dagis som var på ett toppen humör, vilket inte ker allt för ofta nu förtiden, hon har blivit så otroligt kaxig.. Emellanåt kan man bara stå och gapa över saker som kommer från hennes söta lilla mun, man blir helt paff!
"Passa dig, lyssna på mig nu, åhhh, jag måste alltid göra de, vill inte, mamma du kan, får jag de, får jag de" detta e va man hört från Nathalie den sista tiden.
Givetvis måste hon ju gå igenom sånna perioder, men man blir ju inte allt för glad ibland :) Den söta lilla parveln :P


Imorgon e de jobb till 15 sen en snabb runda till Af och skriva i papper, till dagis och hämta loppan en ner till Unga Föräldrar, de e så himla kul där och Nathalie trivs verkligen. Hon frågar mig alltid:
Mamma, ska vi till unga mammor ida?
Jag: Ja, idag ska vi till unga mammor.
Nathalie: Jaaaa! Jag älskar unga mammor :)
Jag: Var ligger unga mammor?
Nathalie: Längst där borta i stan.

Jäkla sötnöt!


Älskar verkligen min lilla sessa, hon är det bästa som någonsin hänt mig och jag kan aldrig tänka mig att leva ett liv utan henne, hon har förändrat mig och mitt liv så himla mycket, och allt till de bättre!







Älskar dig min egen lilla princessa <3


Hel döv

Sitter i soffan och lyssnar på musik och samlar krafter för att så småningom börja städa.. Blä!! Men jag e fan heldöv på mitt högra öra, helt sjukt.. De känns som att de typ e vatten i örat, men de har jag inte. Som ett jävla lock eller nått, sjukt jobbigt e de, lutar jag mig bakåt e de precis som att de släpper, men sen kommer de tillbaka igen.. Får fan alla jäkla sjukdomar, räcker de inte me lunginflammation eller?!


Ikväll e de Halloween fest för Sarah som snart fyller år :)
Så då bjuds de på middag och dricka, men jag får ju dock inte dricka något med alkohol, men lika glad e jag för de :D Min lilla ängek ska va princessa, hon har till och med fått klackaskor och tiara, så hennes dag e förgylld me dessa sabla klackaskor :)
Tur man har grannar med förståelse.

Nu ska jag orka förflytta mig från soffan och göra något.

Tjing tjing <3

Natti Natti

Ville bara hoppa in och säga godnatt :)
Min lilla plutt ska på dagis imorgon mellan 9-14 så jag kan få vila lite och bli frisk, ska bannemig jobba på Måndag, står inte ut att vara hemma längre. De e skit drygt, man bara går och trampar i allting, har ingen ork till något. Nä tackavetja jobbet :) Hahaha!

På Lördag blir de Halloween fest för Sarah, jag ska va häxa och Nathalie ska va en djävul, lättast för då behöver vi inte klä ut oss hahaha, nä min lilla plutt <3 Men de e inte direkt något avancerat och eftersom att Nathalie e väldigt rädd för allt med masker och sånt så tyckte jag att detta kunde vara rimligt :)

Sov gott på er allihopa <3



Nu så :)

Nu har jag bestämt mig för att verkligen ta tag i mitt bloggande, och nu när man fixat till bloggen lite är det lite roligare :D
Men behöver hjälp med en sak.. Vad vill ni läsa om? Om det nu är någon som läser :)

Iaf, e hemma från jobb och har vatt de hela veckan, gick till doktorn igår och ja, Lunginflammation, så de blev antibiotika kur och hostmedicin, så jag hoppas inerligt att de går över nu.. Hatar att vara sjuk, särskilt när man har barn oxå, men hon e så super gullig mot mig, vill ta hand om mig och så :) Men tycker ändå synd om henne för jag orkar inte leka med henne så mycke.

Har vatt på Ullared förra veckan med Sarah, Malin och Nathalie, SJUKT KUL :) Hitta en massa fina kläder till oss båda, även om jag lovat mig själv att inte handla Såå mycke till Nahalie, men ja.. Allt e ju så gulligt :)
Blev även en del julklappasköp så man slipper de sen. Och sen träffa jag MORGAN!!! de gjorde verkligen hela min da.. Hahaha, också skrev han sin autogaf på mig :)

Känns så jävla skönt att ha fått ett jobb oxå, att kunna tjäna pengar och göra något kul, unna sig lite saker. Vill bara att tiden ska gå lite smabbare för ett tag så vi kan flytta till hus så småningom. Men har sökt ett radhus sålänge, lite huskänsla iaf :) Haha!


Men nu ska jag å min ängel vila lite :) Skönt ska de bli.. Skriver mer sen

Puss<3

RSS 2.0