SNÖ!!!

Som nog Alla har märkt e de VÄLDIGT mycke snö ute, visst e de fint! Mm, så länge man sitter  soffan inburrad i en filt och slipper gå ut :) De e ju så satans kallt å blött å besvärligt.. Men men, mysigt e de ju ändå.

Idag har vi varit i Helsingborg på bland annat väla, siba och leklust. Inhandlade en julklapp till Nathalie, men den e från oss och angelica, såhär ser den ut http://lekmer.se/leksaker/nastan-pa-riktigt/kok-och-koksredskap/obh-nordica-stort-k%C3%B6k-med-ljus-och-ljud 
Jag vet att hon lär till att bli Överlycklig, hon älskar verkligen att hålla på med mat och så, hon kanske följer sin mammas fotspår och jobbar med mat, vem vet :)

Imorgon e  de först jobb sen ska jag ut och handla cykel till N som hon ska få på Söndag när hon blir3 år! :D Min lilla bebis e inte så liten längre :( Men de e mysigt ändå! Sen är alla presenter inhandlade, och dom flesta julklappar oxå. Sen i veckan återstår bara städ och tvätt och eventuellt lite lussebak :)
På fredag ska Nathalie bjuda på glass på dagis och på Måndag blir de lite luciafirande där. Dock ingen luciatåg, dom är fortfarande lite små för de..

Nu ska jag gå och renbädda sängen och sen gå in och duscha, jobb dag imorgon. Snart e de dessutom jullov.

På lördag ska vi på barndop, till älskade lilla Theo :) Nathalie e såå förtjust i honom, helt otroligt, hon pratar alltid om Theo och Emma, de e hennes säger hon :) Min lilla sötnött :P


<3<3<3

RSS 2.0